Juicy couture

Hej!:)

Vill du ha ett julklapps tips? Denna parfym (bilden) är gudomlig ;) i lööve it. Köööp!;):)

Pratade nyss med Emmi, och det nalkas Mexico pataj!! :D + utgång på det. Kommer bli dyng najs!

Nu ska jag iväg till mamma och ha film mys. Hon hade lånat nån film så ska åka dit nu och se vad de är för nåt.


Lugn helg

Hejsan!

Det blir jämnt lugna heller nu, har jag blivit gammal? Eh jag vet inte vad som hänt, eller jo det kan ju ha att göra med att jag är tokförkyld hela tiden. Det går liksom aldrig över. :/ Trååk.

I alla fall, i onsdags kom Emmsi hit efter sitt jobb och vi käkade tacos, mums. Jag hade också fixat efterrätt kladdkaka och grädde ;) Vi slappa sedan under kvällen och kollade lite serie avsnitt. I torsdags efter jobbet följde Madde med mig hem och vi åt lite mat och kollade in Halloween kostymer, vi hittade några som vi kanske klickar hem men enligt mig är det så fula, dyra och konstiga kostymer överallt :S Får se hur det blir.
Igår kom Malin och Johan hit, vi käkade pizza/kebab och kollade på Idol. Det var helt rätt som åkte ut, har aldrig fattat varför han blev ett wildcard eller varför han varit kvar så "länge".

Idag har jag inte gjort så mycket. Råttorna har fått rent och nytt. Jag har också lagat mat! Tro det eller ej ;) Men det blev köttfärspaj med massa sallad. Blev faktiskt as gott :) Det tyckte pappa med, och han var tvungen att säga sin vanliga kommentar : Det här får du ta och göra om. xD
Imorgon blir det häng med Madde och checka in innebandyn, Finspång möter Lillån.

Nu ska jag mysa med råttorna och kolla tv eller något ha de bra!



Delat flocken och kladdkaka

Hejsan hoppsan! :)

Idag har jag äntligen fixat spån och gjort rent hos mina grisar :) Vad lyckliga dom blev! :D Fast mina gamlingar börjar bli skruttiga och tunna :/ Jag delade av den stora buren så Guava(7år), Masse(7år) och Ebony(6år) går på en halva och resten på den andra. Så nu kan jag ge fri tillgång på torrfoder till de äldre. Dom andra är nämligen tjockisar och skulle fasen inte kunna gå om dom skulle ha fri tillgång. Så de fick bli en delad flock :( Så jag hoppas gammeltanterna kan äta upp sig lite och leva gott och lyckligt in i det sista.

Nu har jag gjort en kladdkaka som jag ska smaska i mig. Eller ne jag ska nog bara smaka på den idag för imorgon kommer den vara mycket godare ^^ och Emmis kanske har lust att komma en sväng då (hon kunde inte sist) så hon kanske kan få smaka på den också :P Ne nu jag ska se om det finns nåt roligt att titta på, vill bli trött för imorgon ringer klockan 4.15, iiischh.. Sånt är livet. Ha de gött!

Ebony<3

Guava<3

Masse<3



Var ligger landet där man böjer bananerna?

Haallluu! :)

Vilken seg helg! Har verkligen inte gjort något vettigt. Skulle ju städat idag och pappsen skulle vara snäll och köpa spån idag men tror ni inte spånet va slut?! Fy vad arg jag vart. Så imorgon ska jag få tag i spån på annat håll. Råttorna fick rent i alla fall och jag la in ett stort lakan som dom myser runt i nu.

Ikväll har jag kollat på massa avsnitt av Mimmi och Mojje xD Därav rubriken :) Är så seg att jag inte orkar skriva mer.. Hööörs!


Lördag 15/10

Hejsan!

Har bara jobbat lite torsdag och fredag samtidigt som jag har heytellat vidare med folk ^^ Det är bestämt nu att den 8 november åker jag, Jonna och Emma till Ullared och shoppar söööönder, eller?! :P Ska bli as kul! Har också uppdaterat Iphonen med iOS5 och de funkar fin fint när jag sedan satt och pilla på telen ändra jag tangentbordet till Emoji symboler så att jag kan använda smileys. Att jag inte gjort de tidigare :D

Idag har Verre varit här några timmar vi fikade och gosade med råttorna. Verre gillade Sotis och jag tror Sotis gilla Verre också, eller jaa Sotis gillar alla xD Hon är så genom snäll den råttan med hjärtat på rätt ställe <3 Jag skulle även städat idag men varken jag eller pappa orkade åka och hämta spån till marsvinen så det blir imorgon, då jäklar ;) Imorgon ska jag träffa Emmis också, ska kolla om hon vill komma hit och äta pizza med mig och pappa :P haha.


Råttmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys! <3


Lucky 7

Tjaabba tjena!

Har spenderat dagen med Verre på Lucky 7 och jag är sjukt sugen på att göra en eller två egna tattos nu. Martin är ju bara för sköööön! Ska absolut boka en tid hos honom snart tror jag, om jag vågar xD Vore najs i alla fall.

Nu är jag hemma och gosar med tottisarna (läs råttorna) samtidigt som jag heytellar med lite folk, bland annat Jonna. SKOJ! :) Länge sen man hörde hennes röst, vi planerar en trip som gammeltanter till Ullared! xD hihi. Alltid kul att åka dit och köpa massa skräp men att kalla sig själv gammeltant är inte lika kul, men men vad gör man inte för att slösa lite mer pengar ;) :)

Nu ska jag fortsätta med mitt och dricka cola. I'm addicted! :/


Råtttajm

Hejsan!

Idag har jag besökt Linda. Har blivit sjuk mycket snack om råttor, kullar, hanar, honor, kaniner, raser, utställning, standard och mycket mycket mer :) Kul att det finns nån som mig xD

Imorgon ska jag vara med kusin Veronica. Blir stan en sväng, återstår att se vad det blir mer. Hörs!

Lindas pojkar fv X:et, Dozan och Pigge :) edit: lyckades blogga med Iphonen! :D

Sele 10 spänn!

Hej! :)

Jag tänkte jag skulle testa att blogga ifrån Iphonen men tror ni det funkar eller? Neej! Jag lackar ur! :@

Det var ju ett tag sen sist men det har inte hänt så mycket. Sotis och Ella är friska och Mollys knöl är borta! :D Det var alltså ingen tumör så frågan är vad fasen de var för något? :/ Jag är iaf skit glad att den är borta! Phuu! De här var ju iof ganska stora nyheter xD

Idag har jag varit i Linköping med mamma. Vi gick en sväng på Ikea och olika djuraffärer. Skulle även bli en snabbis på Coop men väl där fastna jag i deras 10 kronors hörna. Dom hade massa lådor med "skräp" as kul ju ;) Jag köpte en sele, koppel, dörrkrokar, spännen, kameraväska m.m. för bara 10:-/st :) Så fort vi kom hem testa jag selen och kopplet på Ronja xD Hon vart as nöjd, sprang runt som en toka! :D



Nu har jag precis lagat lite mat till mig och råttorna eller jaa jag äter mest bara för att jag ändå lagar något till dom X) Ha de så gott!

Burbotten gnag

Hejsan! :)

Värst vad tiden går fort, hinner inte med i svängarna. Helgen har varit hur lugn som helst, jag har bara varit hemma typ. Förutom i lördags då var jag och hjälpte Malin och Jk att flytta. Vi var ett gäng så det gick skapligt, men fy fan vilka trappor! Högst upp skulle dom ju givetvis flytta och jag vart helt seriöst slut av att bara gå upp och ner i dom där trapporna, dom va ju hur många som helst! Jag hoppas dom aldrig ska flytta därifrån, den dagen är jag banne mig sjuk i så fall. haha.

Imorse vaknade jag av att nån utav råttorna gnagde på något och jag tänkte direkt att nu har nån utav dom små jävlarna kommit på att de kan gnaga på burbotten. Jag smög upp ur sängen och tände lampan och sa med en "arg" röst -vaaaaad håller du på meeed?! Sotis kommer springandes och tittar jätte konstigt på mig, jag ignorerar henne för jag var så insatt i att kolla vart hon hade gnagit så jag lyfte på en hänggrunka som satt i vägen och inser att lilla Sotis har ju bara suttit och ätit! En harlan teklad bit. Jag vart så förvånad och arg på mig själv så jag tog biten och gav den snabbt till Sotis och bad om förlåtelse. Tror hon förlät mig för hon pussades bara tillbaks ^^, haha

Under dagen har jag kollat på filmer och varit ute med Puttis en sväng, tror han tyckte de var kul men han vart blöt om tassarna och var tvungen att stanna och putsa varje minut xD Har även städat hos alla grisarna och dom fick sedan smaska på äppleblad och grenar. Mums tyckte dom :) Nu blir de lite tv tittande innan det är dags för att dregla kudden. Ha de gott!


Sotan <3

Putsa putsa Puttis :)

Puttis ponken <3

Damerna trivs bra med fräsch bur och goda äppelgrenar.

RSS 2.0