Elsas värld

Heej!

Jag är så sjukt schleeten, gick upp 4.15 i morse och har inte ens tagit en g-vil. Har jobbat lite halv segt och lugnt ;) Fanns inte så mycket att göra så har skojat lite med alla roliga kunder man har :P Linkan bytte termostat på bilden också, den tackar vi så hjärtligt för, nu kan man äntligen få lite värme i bilen :)

Har sett att tv3 gjort reklam för Elsas värld och jag har jag alltid tänkt att det ska jag se, men det har aldrig blivit av. Jonna, tack för påminnelsen ;) Hon hade bloggat om det ;P Så nu har jag kollat igenom alla avsnitten som finns ute på tv3play :) Och jag säger exakt som Jonna: "den är så störd och pinsam haha och rooolig :P KNÄPP är nog rätt ord, men jag gillart ;D" Så alla ni tjejer kolla vettja ni lär också gillat ;)

Angående förra inlägget om dumbo eller rex så har jag idag lottat för att se va "ödet" skulle säga. Gjorde 2 lappar och skrev på. Jag tänkte först till 3, på första stod det dumbo... på andra stod det rex... på tredje stod det dumbo.. på fjärde stod det rex.... haha så ja den sista avgjorde. Vad tror ni det blev?  På den femte stod det*trumvirvel*...r...d... dumbo.. Så jag antar det blir dumbo, om inte Linda blir arg och galen på mig xD Men jag måste nog ändå träffa dom små igen och se ;) :)


Denna fjomp har varit en riktig gnällspik idag, men nu sover han äntligen! :)

Dumbo eller rex?


Gaaaahh! Jag har beslutsångest! Vilken råttunge ska bli min, den släta med dumbo öron eller den rexade med topp öron? Jag kan verkligen inte välja.. Jag älskar ju dumbo för dom ser ju så tokiga ut, dyng söta! Men jag gillar även rexar med deras lockiga päls.. Hmmf.. Dumbo eller rex? Rex eller dumbo? Jag måste nog vänta och se tills dom öppnat ögonen och tills man ser öronen lite tydligare. Hoppas inte Linda blir galen på mig...

Var och besökte bebisarna idag efter jobbet. Dom växer verkligen så de knakar och dom är så goa! <3 Jag älskar dom redan! :P Kommer bli som en galen panna när Ella får sina ungar här.. Hur ska de gå?! xD Jag längtar iaf ! :D


Miss u like hell

Hejsan hoppsan!

Gooosh vad seg jag är. Har legat och små sovit hela dagen, kan de bero på det tråkiga vädret? Suck.. Men jag var tvungen att gå upp och försöka vara lite social runt 4, då vi firade min pappi idag. Han fyllde år i fredags så idag bjöd han hem farmor, farfar, Malin, JK, Emma och Ponte på fika.

Annars då? Jo jag städade hos marsvinen och Puttis idag, känns verkligen konstigt med så få grisar i bokhylleburen.. hmmf men NEJ Lina, det blir inga fler marsvin. Jag ska försöka hålla ner djur antalet lite eller jaa det blir ju fler råttor ;) Men jag har sagt att en bur med råttor inte fler plus att jag ska verkligen ha tiden för dom alla.

Idag har varit en stor sakna Ella dag. Det är verkligen tomt utan henne, hon är så personlig och mammas lilla hjärtegull <3 Kan ha blivit en sådan dag då jag drömde om henne i natt. Drömmen var dock lite konstig, jag fick hem henne tjock som tusan om magen och efter några dagar ploppade det ut MASSOR av pinkisar! Dom var hur många som helst och dom var i alla olika färger och teckningar, hel knasigt xD Undra om den drömmen blir sann? Nee, jag hoppas att de blir runt 5-10 ungar och att dom är i varierade bruna och blå och typ hälften essex :P Men det kan ju bli hur som helst vilket gör det hela så sjukt spännande. Har redan fixat i ordning bebis buren för Ellas ankomst på söndag :)



3 dåliga och 3 bra nyheter

Hejsan!

Nu har det hänt en del sen sist.. Jag har som rubriken lyder 3 dåliga och 3 bra nyheter. Jag börjar med dom dåliga Ebony, Guava och Masse har lämnat mig. Mina gamlingar orkade inte längre och jag saknar dom.... Det är jätte tomt, dom var bland mina första marsvin. Nu har jag bara 7 marsvin kvar... Jag orkar inte skriva mer om det, tårarna rinner..

Dom bra och glada nyheterna är att jag kommer få hem en ny råttbebis till jul :) Och att Ella blev silverpet på utställningen och att hon nu träffar en fin hane! Kommer få hem henne nästa helg med bebisar i magen :)

Bebisen som jag kommer få hem har jag följt sedan den föddes hemma hos Linda. Eller jag kan inte säga just den egentligen för jag har inte bestämt vilken jag vill ha än ;) Dom är såå söta, kolla in:



Mexicoferre

Hey!
Värst va dålig jag är på att blogga, suck. Men det har väl inte hänt något speciellt under veckorna, tror ja xD

Just nu ligger jag i mammas soffa och väntar på att hon ska komma hem. Har varit hos Linda med råttorna för lite avlusning inför utställningen den 19nov. Ella kommer få åka iväg själv utan mig :( Men om hon får ett A till så blir hon silverpet :) Så det är ju kul! Dom sitter i transporten nu och väntar på att få komma hem. Ska städa och dona hemma så djuren ska få rent.

Imorgon blir det Emmas mexico fest!:) Ska bli as najs!:D Blir bjudna på mat typ taco och nån drink plus tequila! Haha hur kommer de här sluta?!;)


RSS 2.0